SMS Teknik AB

SMS Teknik AB är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom SMS-tjänster. Med hjälp av våra tjänster är det möjligt för företag att skicka och ta emot SMS och MMS via datorn samt att ta betalt via SMS.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet inom IT-branschen gör att vi kan tillgodose varje kunds unika behov.

Affärsidé

Vi vänder oss till företag runt om i världen som har behov av effektiva och kompletterande kommunikationslösningar baserade på SMS-, och MMS-teknik.

Vår ambition är att göra enkla och intuitiva tjänster med bibehållen hög flexibilitet. Med våra tjänsters olika gränssnitt och funktioner vill vi leverera lösningar till de utmaningar, önskemål och krav som företag har.

För oss är snabba svarstider i support och personlig service av hög prioritet.

Kvalitet

Våra kunder upplever att vi erbjuder högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi använder direktterminering som ger den bästa kontrollen och det bästa utfallet på SMS-utskick. Vi styr SMS-trafiken mellan olika operatörer världen över för att undvika avbrott om något nät skulle ha problem. Vi arbetar i dialog med operatörerna för att upptäcka problem snabbt. Vår ambition är att lösa eventuella problem utan att våra kunder påverkas.

Alla positiva reaktioner vi fått från våra kunder vid implementering och användning ser vi som ett kvitto på att vår ambition "att göra enkla och intuitiva tjänster med bibehållen hög flexibilitet" fungerar.

Kunder

Vi har idag mer än 3 000 kundkonton och vi fortsätter att växa. Stena Line, SJ, Schenker, H&M,  Atlas Copco, SVT, TV4, Länsförsäkringar, Folksam, Ericsson, Thomas Cook, Ginza, TDC, Swemedia, Svenska Kyrkan, Siemens, Karolinska institutet, Carl Lamm, HSB, flertalet Kommuner och Landsting är bara några exempel på våra nöjda kunder.

SMS Teknik AB

Org.nr. 556644-7784
Bankgiro 5642-9673
BIC ESSESESS
IBAN SE95 5000 0000 0538 5105 1475

Kontakta oss

info@smsteknik.se

0524-103 50

Nästa steg

Intresseanmälan