SökKontakt0524-103 50

SMS Teknik AB

SMS Teknik AB är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom SMS-tjänster. Med hjälp av våra tjänster är det möjligt för företag att skicka och ta emot SMS och MMS via datorn. Vår breda kompetens och långa erfarenhet inom IT-branschen gör att vi kan tillgodose varje kunds unika behov.

Affärsidé

Vi vänder oss till företag runt om i världen som har behov av effektiva och kompletterande kommunikationslösningar baserade på SMS-, och MMS-teknik.

Vår ambition är att göra enkla och intuitiva tjänster med bibehållen hög flexibilitet. Med våra tjänsters olika gränssnitt och funktioner vill vi leverera lösningar till de utmaningar, önskemål och krav som företag har.

För oss är snabba svarstider i support och personlig service av hög prioritet.

Kvalitet

Våra kunder upplever att vi erbjuder högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi använder direktterminering som ger den bästa kontrollen och det bästa utfallet på SMS-utskick. Vi styr SMS-trafiken mellan olika operatörer världen över för att undvika avbrott om något nät skulle ha problem. Vi arbetar i dialog med operatörerna för att upptäcka problem snabbt. Vår ambition är att lösa eventuella problem utan att våra kunder påverkas.

Alla positiva reaktioner vi fått från våra kunder vid implementering och användning ser vi som ett kvitto på att vår ambition “att göra enkla och intuitiva tjänster med bibehållen hög flexibilitet” fungerar.


Vårt team i Munkedal, fr. v. Fredrik, Ida, Josefin, Johanna och Peter.

Vår ambition är att göra enkla och intuitiva tjänster med bibehållen hög flexibilitet.