Designa en unik sida för registrering av SMS-utskick

Tänk er att kunna skapa en sida där intresserade på egen hand kan välja att anmäla sig till SMS-utskick och utan att behöva bygga en egen? Föreställ er att denna funktion skulle finnas att addera till er befintliga SMS-tjänst .
Låter det för bra för att vara sant? Inte då, vi på SMS Teknik erbjuder en Insamlingssida som ni kan designa utifrån era önskemål.

Insamlingssidan kan användas både för registrering som för avregistrering av SMS-utskick.

Nedan finner ni en video som visar hur det går till att skapa en egen Insamlingssida men innan ni kommit dit måste ni skapa en grupp i Adressboken som ska läggas som publik. Detta gör ni genom att bocka i rutan för Publik.

 

Är ingen grupplista satt som aktiv och publik kommer det inte finnas någon grupp att registrera sig till på Insamlingssidan.

Skapa en Insamlingssida

  1. Skapa en ny grupplista alternativt välj en befintlig och lägg som publik.
  2. Klicka på Insamlingssida.
  3. Utforma sidan så som du önskar genom text och färgsättning.
  4. Spara er sida och Öppna för att se resultatet.

Har ni valt att ha flera grupper som publik kommer samtliga vara tillgängliga för era intresserade att registrera och avregistrera sig till.

Skicka med Insamlingssidan i ert SMS

Genom att kopiera länken från webbläsaren till er Insamlingssida och lägga in den som en kortlänk i ert SMS kan ni informera era kunder om att de kan välja att registrera sig för fler SMS-utskick. Exempelvis kan ni ha grupplistor med olika intresseområden att anmäla sig till.

Insamlingssidan är ett perfekt komplement till era befintliga tjänster.

Sharing is caring!