Batchverktyget 2.0

I dagens samhälle finns så många val och möjligheter vilket är ett privilegium men ibland kan det bli för mycket av det goda och man vill bara ha det enkla. Det är precis så vi har tänkt med vårt Batchverktyg.

”Batchen” har funnits med från start och är vårt ”enklaste” verktyg för att skicka ut SMS men har med åren blivit lite dammig och inte helt hängt med i utvecklingen med vår Webbklient.  Den har fått stått i sitt hörn och funderat om det är så här livet skall vara, och i ärlighetens namn har även vi funderat på om behovet för detta verktyg kvarstår hos våra kunder. Men efter att ha varit i kontakt med kunder som använder Batchverktyget och sett att användandet är stort valde vi därför att göra en uppfräschning av vår trogne tjänare.

Vad har hänt då?

Jo, det inte bara utsidan som fått en uppiffad layout. Vi har även gått från att likt tidigare haft en gräns på 10 000 mottagare vid en sändning ökat på detta en aning, eller en aning är väl kanske en underdrift?
Ni kan nu ladda upp en lista med 500 000 mottagarnummer som under rätt förhållanden köas upp till våra system för utskick inom 20 sekunder.

Vi har gjort granskningen av utskicket tydligare MEN har inte tummat på det som ”batchen” står för – enkelheten.

 

1, 2, 3, 4 – KLART

Sharing is caring!